Over ons

Begin 2022 beslist Steve Parys om zijn eigen advocatenkantoor LEGALVIEW op te richten. Uiteraard kwam die beslissing niet uit het niets, we leggen je graag kort uit hoe LEGALVIEW het levenslicht zag.

Advocaat worden, voor Steve was het al van jongs af aan een droom. In 2005 studeerde hij af en met zijn licentiaat Rechten in de hand schreef hij zich in bij de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie Brussel.

De jaren erna doet Steve vooral veel ervaring op in enkele advocatenkantoren en specialiseert hij zich in ondernemingsrecht (contracten, commerciële geschillen, intellectuele eigendomsrechten,…) en vastgoedrecht (aanneming, bouw, koop- verkoop,…). 

In 2012 stond hij mee aan de wieg van het nieuwe kantoor Orys en vijf jaar later sloeg hij een nieuwe koers in als partner bij advocatenkantoor Arkalis.

De honger om zijn eigen stempel op het juridische landschap te drukken werd enkel groter, waardoor LEGALVIEW ontstond. 

Ondertussen maakt Steve deel uit van verschillende netwerkorganisaties, waaronder BNI, Voka en PRIM en volgt hij regelmatig bijscholingen, waardoor hij zich Data Protection Officer en Curator Vereffenaar mag noemen.

Daarnaast geeft hij lezingen en doceerde hij vakken binnen de opleiding ‘Vastgoedmakelaar’ en ‘Vastgoedexpert’ bij Syntra Brussel.